top of page

Logo Çözüm Ortağı olarak satış ve sonrasında destek veriyoruz

Logo Destek Hattı bırakacağınız mesaj ile biz size ulaşabiliriz. Firmamız Logo Yazılımın geliştirdiği ,Tiger 3 Enterprise Üretim Yönetimi, Tiger 3 ERP , Go3 Muhasebe Yazılımlarını, Logo İş Ortağı olarak müşterilerine satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye yetkilidir.

Bilenlerin Tercihi Logo Tiger3 Enterprise


TIGER 3 ENTERPRISE, en kapsamlı ihtiyaçlara göre planlanmış, tam entegre olan birçok modülden oluşmaktadır. Bu entegrasyon sayesinde sisteme bilgi bir kere girilir ve tüm kullanıcılar yetkileri dahilinde güncel bilgiye doğrudan ulaşırlar.

Sisteme girilen bilgilerin kontrolleri ve limitlere uygunluğu kontrol edilerek güncellemeler otomatik yapılır. Böylelikle bölümler ve süreçler arasında ortak bir dil oluşur, süreçler sadeleşir ve önemli maliyet avantajları sağlanır.

TIGER 3 ENTERPRISE, işletmelerde tedarikçilerden son kullanıcılara uzanan değer zincirinin her katmanına cevap vermektedir. TIGER 3 ENTERPRISE uygulamasının tüm modülleriyle firmanızın bütün süreçlerini entegre edebilir, komple bir ERP çözümüne sahip olabilirsiniz. Uygulamaya firmanız büyüdükçe ve yeni fırsatlar çıktıkça ihtiyaç duyacağınız işlevleri ekleyerek çözümünüzün kapsamını genişletebilirsiniz.

TIGER3 ENTERPRISE, kolay kullanılabilen, birbirini tamamlayan ve açık platform yapısına sahip bir çözümdür. İşletmeye göre hızlı ve kolay bir şekilde özelleştirilerek standart bir uygulamadan size veya sektörünüze özel bir çözüm haline gelebilir.

TIGER 3 ENTERPRISE ölçeklenebilir bir ağ mimarisi sunan istemci-sunucu mimari yapısını desteklemektedir. Saklı yordam (stored procedure) ve tetikleyiciler (trigger) geliştirilerek kurulan dağıtık mimari sayesinde, sunucu sistemin sadece veri depolama özelliklerinden değil, işlemci potansiyelinden de en üst düzeyde yararlanılır. Platform bazında geliştirilen saklı yordam ve tetikleyiciler, veri işleme operasyonlarının optimize edilmesini sağlar.

43 görüntüleme0 yorum
bottom of page