Logo Go Fiyat Listesi

26 Ara 20162 dk.

Logo Muhasebe Programı | Logo Go Muhasebe | e-Fatura Programı | Fiyat Listesi

  1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır.

  2. Tüm fiyatlar Türk Lirası (TL) cinsindendir, fiyatlara KDV dahil değildir.

  3. Yazılım ürününün amacına ulaşabilmesi ve en yüksek verimi sağlayabilmesi için uygulama danışmanlığı hizmeti ile birlikte kurulması gerekmektedir.

  4. Listede yer alan eğitim ücretleri, müşteri yerinde ve bir kişi için geçerlidir. Eğitimler sadece ürün kullanımı ile ilgilidir ve Logo İş Ortakları tarafından verilmektedir. Tanımlama, raporlama ve uyarlama gibi talepler ayrıca değerlendirilir.

  5. Eğitim ve destek hizmetlerinin yalnızca yetkili Logo İş Ortakları ve sertifikalı eğitim uzmanlarından alınması tavsiye edilir. Alınacak eğitim ve destek hizmetlerine dair Logo, kesinlikle hiçbir güvence vermez.

  6. LEM, geçerlilik süresi boyunca, güncel mevzuata uyum, hata giderici sürüm (bugfix) ve yeni geliştirilen standart özelliklerden ücretsiz olarak yararlanmayı sağlayan bir üyelik sistemidir.

  7. Yeni ana paket, modül alımlarında ve ürün geçişlerinde 1 yıllık LEM ücretsiz verilmektedir. Bu koşul, LEM kapsamında verilen ücretsiz ürün geçişlerinde geçerli değildir.

  8. LEM, 1 yıllık süreyi kapsar. LEM sözleşmesi sonlanan kullanıcılar, yenileme yaptıklarında yeni LEM süreleri, bir önceki sözleşmenin bitim tarihinden itibaren başlatılacaktır.

  9. LEM sözleşmesini, bitim tarihinden itibaren 30 gün içerisinde yenilemeyen kullanıcılar Geçmişe Yönelik LEM fiyatları üzerinden yenilerler.

  10. Fiyatlar, ana paket ve geçiş fiyatları haricinde, geçerli LEM sözleşmesi olup olmama durumuna göre farklılaşmaktadır.

  11. LEM avantajlı fiyatlar ile alınan yeni ürünlerin kurulumu sırasında, kullanılan ürünün LEM süresi dolmuş ise kurulum gerçekleştirilemeyecektir.

  12. LEM fiyatlarına Logo Yetkili İş Ortakları’nın servis, kurulum ve yükleme gibi hizmet fiyatları dahil değildir.

  13. GO 3 ürünü ve tüm opsiyonları, en çok 16 kullanıcıya kadar kullanılabilir.

  14. GO 3, Microsoft® SQL Server® 2012 R2/2014 Express Edition ve üzeri veritabanı ile kullanılabilmektedir. En az 16 GB Ram ve 10 GB boyutundaki disk alanına ihtiyaç duymaktadır. Microsoft® SQL Server® 2012/2014 Runtime ve Microsoft® SQL Server® 2012/2014 Full Use ihtiyaçları için lütfen yetkili Logo İş Ortakları'na danışınız.

  15. GO 3 Ana Paket, Stok (İrsaliye, Sipariş, Maliyetlendirme, Dinamik Birimleme, Eşdeğer Mal Takibi), Muhasebe, Duran Varlık, Fatura, Cari Hesap (Ödeme/Tahsilat, Ödeme Planı), Talep Yönetimi, Çek/Senet, Taksit İşlemleri (Parçalı Tahsilat), Kredi Kartı, Banka, Kasa, Döviz Kuru Takibi, Enflasyon Muhasebesi, Ek Vergi (ÖTV, ÖİV), Dövizli Hesap Makinesi, İşlem Dövizi, Tablo ve Pivot Raporlar, Görev Zamanlayıcı, Yönetici Konsolu ve Web Master modüllerini içerir.

  16. Ana paketlere eklenen kullanıcı artırımları, tek başına veya üst üste yüklendiğinde kullanıcı sayısını artıran paketlerdir. Örnek: GO 3 ana pakete “Kullanıcı Artırımı +2” yüklendiğinde, toplamda 3 kullanıcı elde edilir. Ana paketler ile beraber kullanılan opsiyonlar için listede belirtilmediyse ayrıca kullanıcı artırım seti alınmasına gerek yoktur.

  17. GO 3 için LEM fiyatları kullanıcı sayısına göre belirlenmektedir. LEM fiyatı: Baz Fiyat + (Kullanıcı başı birim fiyat x kullanıcı sayısı) Örnek; 1 kullanıcılı GO 3 için Standart LEM fiyatı: 325+(50x1)=375TL+KDV’dir. Ana pakete Kullanıcı Artırımı +5 eklenmiş ise, toplamda 6 kullanıcılı GO 3 için Standart LEM fiyatı: 325+(50x6)=625TL+KDV’dir

  18. GO Basic, Pro ve Shop Manager’dan GO 3’e geçişler mevcut ana paket, kullanıcı ve varsa ilgili modüllerin (üretim modülü hariç) geçişini içermektedir.

  19. Aktif LEM sahibi GO Plus kullanıcıları GO 3'e, GO Plus KÖ kullanıcıları ise GO 3 KÖ ürününe 1 Nisan 2016 tarihine kadar bedelsiz geçiş yapabilirler. GO Plus GO Plus'ın kullanıcı artırım, modül ve LEM satış koşulları, GO 3 ile aynıdır.

    1570
    0